Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month
ellaria sand.
 


Ser Jaime Lannister | 19 | House Lannister | Kingsguard | FC: William Moseley | FREE

Go down

Ser Jaime Lannister | 19 | House Lannister | Kingsguard | FC: William Moseley | FREE

Писане by Cersei Lannister. on Пон Фев 26, 2018 3:43 pm

jaime lannister
jaime lannister
house lannister
kingsguard
nineteen years old
fc: william moseley

STORY
Джейми Ланистър е първиродният син на Тивин Ланистър и наследникът на Скалата на Кастърли. Джейми е роден малко след близначката си Церсей. При раждането той е държал кракът й. Крал Ерис Таргариен подарил на Тивин теглото на близнаците в злато и заповядал той да ги отведе в Кралски чертог, когато двамата са достатъчно големи, за да пътуват. Джейми и сестра му посещават столицата заедно с майка си по случай турнира по повод десет години от управлението на крал Ерис.
Джейми и Церсей били неразделни. Когато били малки, двамата спали в едно легло и екпериментирали със своята сексуалност. По време на един такъв случай били хванати от една слугиня. Тя казала на майка им Джоана Ланистър. След този случай те били предупредени това никога да не се повтаря. Пред покоите на Церсей бил сложен страж, а тези на Джейми били преместени в другия край на замъка.
Майката на Джейми починала по времето на раждането на малкия му брат. Макар Тирион да бил джудже, Джейми развил привързаност към него и се отнасял към него с уважение и доброта. Скоро след смъртта на Джоана в Скалата на Кастърли пристигнала принцесата на Дорн с децата си Оберин и Елия. Тя предложила на Тивин да сгодят Джейми и Елия, но той отказал.
Когато Джейми бил на десет, лорд Тивин организирам турнир, който да отпразнува раждането на принц Визерис. По време на турнира Тивин предложил на Ерис Джейми да пстане оръженосец на принц Регар, но Ерис отказал и избрал синовене на други лордове.
Джейми служил четири години на лорд Съмнър Кракенхал. Често посещавал Скалата на Кастърли и побеснял, когато Церсей била отведена в Кралски чертог от баща им. По време на тези четири години Джейми бил изпратен и да посети Речен пад, тъй като лорд Хостър Тъли и баща му планирали годеж между него и Лиса Тъли. По време на вечерята в Речен пад Джейми бил сложен да седне до Лиса, но той не проявил интерес към нея. Бил по заинтересуван от историите на по-малкия брат на лорд Тъли.
Джейми станал рицар на петнадесет. Получил го след битка от сър Артър Дейн. След това той решил да се завърне в Скалата на Кастърли, но по пътя за там минал през Кралски чертог, за да види сестра си. Там Церсей му казала, че баща им смята да го ожени за Лиса Тъли и му предложила да стане част от Кралската стража. Това щяла да му отнеме правото на наследи Скалата на Кастърли, но и да му даде възможност да остане близо до Церсей и да се отърве от нежелания брак с Лиса. Същата вечер Церсей го прелъстила и той се съгласил с плана й. Нещата не се развили по очакван начин. Баща им, бесен на решението на краля да направи Джейми страж, се отказал от позицията на ръка на краля и се завърнал в Скалата на Кастърли заедно с Церсей. Така близнаците отново били разделени.
Джейми станал най-младият член на Кралската стража. Макар да не можел да наследи Кастърли рок, баща му продължавал да се отнася към него като с истинския си наследник. Винаги се ядосвал, когато го виждал да носи бяло, а не в цветовете на Ланистър. С времето Джейми разбрал, че единствената причина да бъде избран от крал Ерис е неговата ревност към Тивин и желанието му да отнеме наследника на Скалата на Кастърли.

RELATIONSHIPS
● Джоана Ланистър - майка
● Тивин Ланистър - баща
● Церсей Ланистър - близначка
● Тирион Ланистър - брат


“My brother, Jaime, thirsts for battle, not for power. He's run from every chance he's had to rule.”
avatar
Cersei Lannister.

Брой мнения : 22
Join date : 23.02.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите