Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Top posting users this month
ellaria sand.
 


Cersei Lannister | 19 | House Lannister | Lady of Casterly Rock | FC: Celina Sinden |TAKEN

Go down

Cersei Lannister | 19 | House Lannister | Lady of Casterly Rock | FC: Celina Sinden |TAKEN

Писане by Cersei Lannister. on Нед Фев 25, 2018 2:50 pm

cersei lannister
cersei lannister
house lannister
lady of casterly rock
nineteen years old
fc: celina sinden

STORY
Церсей Ланистър е единствената дъщеря на лорд Тивин Ланистър и покойната му съпруга лейди Джоана. Тя е първородното дете на Лорд Тивин и близначка на Джейми Ланистър.. Когато Джейми  и Церсей били деца, толкова си приличали, че баща им не можел да ги различава. Когато близнаците се родили, крал Ерис Таргариен изпратил  теглото им в злато като подарък за рождения ден. Още тогава и заповядал на лорд Тивин да заведе децата си в столицата, когато са достатъчно големи, за да пътуват. Джоана Ланистър води близнаците в столицата за първи път по повод турнира за десетата годишнина от управлението на крал Ерис Таргариен.
По време на ранното си детство Джейми и Церсей били неразделни. Заради приликата им, Церсей често носела дрехите на Джейми и взимала неговите уроци без никой да разбира за размяната им. Близнаците спали в едно легло, когато били много малки и експериментирали със сексуалността си още от ранна възраст. Веднъж те били хванати от слугиня, която казала на майка им. Тогава Джоана поставила пазач пред покоите на Церсей, а Джейми бил преместен в другия край на замъка. Джоана ги предупредила никога повече да не правят нещо подобно, за да не казва на баща им.
Церсей имала многобройни връзки с дъщери на васалите на баща й и рицари, които били на възрастта й. Тя оценявала компанията им, но не харесвала никой от тях, вярвайки, че те са слаби и се опитват да застанат между нея й брат й.

Джоана Ланистър починала в следствие на раждането на Тирион Ланистър. Това е и причината Церсей да го обвинява, че е виновен за смъртта й. Скоро след смъртта на Джоана принцесата на Дорн пристигнала в Кастърли рок заедно с двете си по-малки деца  - Елия и Оберин. Тивин Ланистър пожелал да скрие Тирион, но Церсей обещала на принцеса Елия да й покаже джуджето. Церсей наранила малкия си брат, но Джейми я спрял. Принцесата на Дорн предложила на Тивин да сгоди Церсей и Оберин, но Тивин отказал. Тогава казал на Церсей, че тя трябва да се омъжи за принц Регар Таргариен. Тогава й казал никога да не говори за намерението му. Церсей веднъж рисувала себе си и Регар върху дракон, когато Джейми намерил рисунката.
Церсей срещнала Регар за първи път по време на турнира в чест на раждането на Визерис в Ланиспорт. Преди началото на турнира лейди Джена Ланистър казала на Церсей, че годежът й с Регар ще бъде обявен по време на пира по случай края на турнира. Това е причината тя, Мелара Хедърспун и Джейн Фарман да отидат при вещицата Маги Жабата. Джейн избягала от страх, но Церсей попитала кога тя и Регар ще се оженят и колко деца ще имат. Пророчеството останало тайна. Мелара предложила те да не говорят за предсказанието, за да не се сбъдни. Мелара починала скоро след това  и така никой не разбрал за думите на Маги.
След като гостите си тръгнали от земите на Ланистър, церсей научила от леля си, че Тивин предложил на краля Церсей да се омъжи за Регар, но той отказал.
Когато била на дванадесет, Церсей била заведена в Кралски чертог от баща си, който още служел като ръка на краля. През следващите години лорд Тивин отказал всяко предложение да омъжи Церсей. Той се надявал да я омъжи за Таргариен и на това Елия Мартел да почине по време на раждане.
Когато била на петнадесет, Джейми посетил Кралски чертог, Церсей му казала за намерението на баща им да го ожени за Лиса Тъли. Тогава тя го прелъстила и убедила да се присъедини към Кралската гвардия. Причината била, че така той няма да се ожени и ще живее близо до нея в Кралски чертог. Тя знаела, че Тивин ще се съпротивлява, но той не можел публично да възрази. Тогава тя не подозирала, че отношенията между баща й и краля вече не били толкова добри. Въпреки че осигурила мястото му в страха, Церсей не предположила, че Тивин ще приеме, че кралят отнема неговия наследник. Тогава Тивин се отказва от позицията си като ръка на краля и ще се премести в Кастърли рок, взимайки Церсей със себе си. По този начин близнаците отново били разделени.

RELATIONSHIPS
● Джоана Ланистър - майка
● Тивин Ланистър - баща
● Джейми Ланистър - близнак
● Тирион Ланистър - брат


“Ser Kevan remembered the girl she once had been, so full of life and mischief. And when she'd flowered, ahhhh … had there ever been a maid so sweet to look upon? If Aerys had agreed to marry her to Rhaegar, how many deaths might have been avoided?”
avatar
Cersei Lannister.

Брой мнения : 22
Join date : 23.02.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите